Oyunseverlere müjde! Epic Games 2 oyun birden veriyor: Bu haftanın ücretsiz oyunları açıklandı

Oyunseverlere müjde! Epic Games 2 oyun birden veriyor: Bu haftanın ücretsiz oyunları açıklandı

Oyunseverlere müjdeli haber verildi! Epic Games Store, kullanıcılarına 2 oyun birden verecek! Bu haftanın ücretsiz oyunları açıklandı...

Epic Games Store, rakibi Steam'e karşı sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları, Maid of Sker ve Arcade Paradise olarak belirlendi.

MAID OF SKER VE ARCADE PARADISE ÜCRETSİZ

Arcade Paradise - Kung Fury: Street Rage

Arcade Paradise, oyunculara kendi arcade salonlarını kurma fırsatı sunan bir macera oyunudur. Bu oyunda, nostaljik bir arcade salonunu yöneterek işletmenizi büyütebilirsiniz. Maid of Sker ise tek oyunculu bir korku ve hayatta kalma oyunu olarak öne çıkıyor. Nosebleed Interactive tarafından geliştirilen bu yapım, İngiliz mitolojisinden esinlenilmiş yaratıkların bulunduğu bir otelde geçiyor ve oyuncuları gerilim dolu bir atmosfere davet ediyor.

Wales Interactive Gives Release Windows For Maid Of Sker

Her iki oyun da Epic Games Store üzerinden 18 Temmuz ile 25 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Ancak, bu oyunları kalıcı olarak kütüphanenize eklemek için 25 Temmuz'a kadar süreniz var. Bu tarihten sonra oyunlar, yerini diğer ücretsiz oyunlara bırakacak. Ayrıca, şu anda ücretsiz olan Floppy Knights'ı da 18 Temmuz'a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN