O telefon modellerinde Whatsapp kullanlara müjde: Dev özellik geliyor! Herkes bunu bekliyordu

O telefon modellerinde Whatsapp kullanlara müjde: Dev özellik geliyor! Herkes bunu bekliyordu

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı Whatsapp, iOS'ta büyük beğeni toplayan özelliğini Android işletim sistemine sahip telefon modellerinde de sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Whatsapp'ın bir süre önce iOS ekosistemi için duyurduğu çıkartma oluşturma aracı, şimdi Android kullanıcıları için de görünür hale geldi. Ancak özelliğin kararlı sürüm kullanıcılarına ne zaman ulaşacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Whatsapp, iOS kullanıcılarına sunduğu çıkartma oluşturma özelliğini Android beta sürümünde test ediyor. Bu gelişmeyle birlikte, Whatsapp kullanıcıları çıkartma oluşturup paylaşmanın daha kolay bir yolunu keşfedecek.

Özellik, iOS sürümündeki gibi olacak gibi görünüyor. Kullanıcılar, çıkartmalarını kişiselleştirebilecek, üzerlerine yazı ekleyebilir veya çizim yapabilecek ve diğer çıkartmalarla birleştirebilecekler.

WHATSAPP'TA ÇIKARTMA NASIL OLUŞTURULUR?

12punto'da yer alan habere göre, Whatsapp'ın çıkartma aracı için paylaştığı video:

Fakat çıkartma oluşturma aracı yalnızca iOS 17 ve üzeri sürümlerinde kullanılabiliyor. Eski iOS sürümleri kullananlar için bu özellik henüz sunulmamış durumda. Bununla birlikte, bu kullanıcılar halihazırda kullandıkları çıkartmaları düzenleyebilecek.

Özelliğin pratik kullanımı için adımlar şu şekilde:

  • Whatsapp uygulamasını güncelleyin ve açın.
  • Bir sohbete girin.
  • Sağ alt köşede bulunan çıkartma simgesine dokunun.
  • "+" işaretine tıklayarak galerinizden bir fotoğraf seçin ve kendi çıkartmanızı oluşturun ve düzenleyin.
  • Bu yeni özellik, Whatsapp kullanıcılarına çıkartma oluşturma ve düzenleme konusunda daha fazla esneklik sunacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN