iPhone kullananlar dikkat: Yıllar önce sildiğiniz fotoğraflar iCloud'da görünebilir! Yeni güncelleme tuhaf hataya neden oldu

iPhone kullananlar dikkat: Yıllar önce sildiğiniz fotoğraflar iCloud'da görünebilir! Yeni güncelleme tuhaf hataya neden oldu

iPhone akıllı telefonlar için sunulan iOS 17.5 güncellemesinde bulunan bir hata nedeniyle kullanıcıların eskiden sildiği fotoğrafların geri geldiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

ABD'li yazılım ve donanım markası Apple'ın iPhone akıllı telefon modelleri için yayınladığı iOS 17.5 güncellemesinde ilginç bir hata olduğu ortaya çıktı. Kullanıcılar, uzun zaman önce silmesine rağmen bazı fotoğrafları görmeye başladı. Sosyal paylaşım sitesi Reddit'te konuyla ilgili pek şikayet paylaşıldı.

YILLAR ÖNCESİNİN SİLİNEN FOTOĞRAFLARI GERİ GELİYOR

iOS 17.5 güncellemesinden kaynaklanan bir hatadan olduğu tahmin edilen sorunun, iPhone güncellendikten hemen sonra yaşadığını bildiren kullanıcılar var. Örneğin, bir kullanıcı 2021 yılında sildiği eski fotoğraflarının iCloud'a yeniden yüklendiğini söyledi.

Bir başka kullanıcı ise 2010 yılında sildiği fotoğraflarda bu sorunu yaşıyor ve iCloud'a yedeklendiğini söylüyor. Apple, konu hakkında henüz resmi bir açıklama yayınlamadı.

KULLANICILAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Medyatava'da yer alan habere göre, sorunun tam olarak hangi nedenle olduğu bilinmiyor fakat sorun zaten iOS 17.5'in beta sürümünde karşılaşılan bir problemdi. Yani sorun tam çözülmeden tam sürüm yayınlanmış ve aynı sorun bazı kullanıcılarda görülmeye başlanmış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN