İnternet kafelerin vazgeçilmez oyunu Crazy Taxi için heyecanlandıran karar: Çok oyunculu açık dünya olacak

İnternet kafelerin vazgeçilmez oyunu Crazy Taxi için heyecanlandıran karar: Çok oyunculu açık dünya olacak

Bir dönem internet kafelerin vazgeçilmez oyunu olan Crazy Taxi için Sega heyecanlandıran bir karar aldı! Oyun, çok oyunculu açık dünya şeklinde olacak...

Son dönemde popüler olan remastered ve yeniden yapım oyun trendine Sega da katılıyor. Şirketin en sevilen oyunlarından biri olan Crazy Taxi, yepyeni bir yaklaşımla oyuncularla buluşacak.

CRAZY TAXİ GERİ DÖNÜYOR

crazy-taxi-remastered.jpg

Sega, ünlü taksi oyununu devasa çok oyunculu açık dünya (MMO) formatında yeniden geliştirmeye karar verdi. Orijinal serinin ruhunu koruyarak MMO öğeleri eklemeyi planlayan firma, eğlenceli ve yenilikçi bir oyun sunmayı hedefliyor.

YENİ PROJEDEN İLK DETAYLAR

crazy-taxi-remastered-1.jpg

Yapımcı Kenji Kanno tarafından paylaşılan kısa bir videoda, birden fazla taksinin polis arabalarıyla yarıştığı sahneler yer alıyor. AAA kategorisinde değerlendirilen bu proje için Sega'nın önemli kaynaklar ayırdığı tahmin ediliyor, bu da oyunun yüksek kalitede olacağını gösteriyor.

Crazy Taxi'nin yanı sıra, Sega’nın Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi ve Streets of Rage gibi klasik oyunları da yeniden piyasaya süreceği duyuruldu. Ancak, Seaman balıkçılık simülasyonu için henüz herhangi bir gelişme açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN