Google Mesajlar yeni özelliğini duyurdu! Artık şebeke dahi olmadan SMS atabileceksiniz

Google Mesajlar yeni özelliğini duyurdu! Artık şebeke dahi olmadan SMS atabileceksiniz

Google Mesajlar yeni özelliğini duyurdu! Artık şebekenin çekmediği bölgelerde bile SMS gönderebileceksiniz! İşte Google Mesajlar'ın uydu özelliği...

Google Mesajlar, Android kullanıcıları için önemli bir yenilik üzerinde çalışıyor. Şirketin test ettiği yeni özellik, şebeke veya Wi-Fi bağlantısının olmadığı bölgelerde dahi SMS göndermeyi mümkün kılacak. Bu yenilik, özellikle uzak veya izole bölgelerdeki kullanıcılar için büyük bir iletişim kolaylığı sağlayacak.

SMS GÖNDERİRKEN ŞEBEKE İHTİYACI OLMAYACAK

10 Benefits of SMS Marketing - VoiceNEXT | Your Next Phone Company

Google Mesajlar'ın Android 15 Beta sürümünde test ettiği bu özellik, uydu bağlantısı üzerinden SMS gönderme imkanı sunuyor. Böylece, şebeke ve Wi-Fi sinyallerinin ulaşmadığı bölgelerde bile metin mesajları gönderilebilecek. Ancak, fotoğraf ve video gönderimi için henüz bu özelliğin kullanılamayacağı belirtiliyor.

Bu yeni özelliğin Android 15'in yayınlanmasıyla birlikte geniş çaplı olarak kullanıma sunulması bekleniyor. Ancak, henüz test aşamasında olduğu için resmi bir duyuru yapılmadan önce kesin bir tarih vermek mümkün değil. Uydu bağlantısı ile SMS gönderme özelliği, özellikle acil durumlarda hayati öneme sahip olabilir ve kullanıcıların iletişim imkanlarını genişletebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN