Fiyat/Performans ürünü! POCO F6 Pro'nun tahmini tanıtım tarihi belli oldu! İşte özellikleri

Fiyat/Performans ürünü! POCO F6 Pro'nun tahmini tanıtım tarihi belli oldu! İşte özellikleri

Tam bir fiyat/performans ürünü olarak karşımıza çıkacak yeni POCO F6 Pro'nun tahmini tanıtım tarihi belli oldu! İşte özellikleri...

Xiaomi'nin uzun süredir beklenen akıllı telefonu POCO F6 Pro için geri sayım başladı. Fiyat performans odaklı olarak tasarlanan ve global pazarda satışa sunulacak olan bu model, selefi gibi dikkat çekecek. Son raporlar, cihazın kilit özelliklerini ortaya koyuyor ve tanıtım tarihiyle ilgili ipuçları veriyor.

Yaklaşan POCO F6 Pro, FCC veri tabanında 23113RKC6G model numarasıyla listelendi. Bu liste, telefonun bazı özelliklerini açığa çıkarmanın yanı sıra lansmanın da yakın olduğuna dair önemli bilgiler içeriyor.

Xiaomiui'nin haberine göre, POCO F6 Pro'da 5,000 mAh'lik bir pil bulunacak. Ayrıca cihaz, kutudan çıkar çıkmaz Android 14 tabanlı HyperOS arayüzünü çalıştıracak. Modelin, Çinli markaların sıkça tercih ettiği yeniden markalama konseptini benimsemesi bekleniyor; bu da Redmi K70 modelinin teknik özelliklerine sahip olacağı anlamına geliyor.

POCO F6 PRO NE ZAMAN TANITILACAK? ÖZELLİKLERİ NELER?

Poco F6 Pro geliyor: İşte özellikleri

Henüz resmi bir tanıtım tarihi olmasa da, bir önceki modelin, geçen yılın mayıs ayında piyasaya sürüldüğü göz önünde bulundurulduğunda, yeni model için benzer bir tanıtım takviminin olması bekleniyor.

POCO F6 Pro'nun teknik özelliklerine bir göz atalım:

Ekran: 6.67 inç, OLED, 2K çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı, 4000 nit tepe parlaklık, 3840 Hz PWM karartma, HDR10+, Dolby Vision
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Arka Kameralar: Ana kamera: 50 Megapiksel, 1/1,55 inç, OIS; Ultra geniş açılı kamera: 8 Megapiksel; Makro kamera: 2 Megapiksel
Ön Kamera: 16 Megapiksel
Batarya: 5000 mAh
Şarj Hızı: 120W
RAM: 12 GB / 16 GB - LPDDR5
Depolama: 256 GB / 512 GB / 1 TB - UFS 4.0
Bağlantı: 5G, Wi-Fi 7, NFC, Bluetooth 5.4
Port Yuvası: USB Type-C
İşletim Sistemi: Android 14 tabanlı HyperOS
Parmak İzi Okuyucu: Ekran içine yerleştirilmiş
Renk Seçenekleri: Siyah, bazul gümüşü, bambu ay mavisi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN