Eski iPhone'lar kıymete bindi! O logo sayesinde 25 bin dolara alıcı buluyorlar!...

Eski iPhone'lar kıymete bindi! O logo sayesinde 25 bin dolara alıcı buluyorlar!...

iPhone'un güncelleme almayan eski modelleri kapış kapış satılmaya başladı. Sebebi ise Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı değişiklik. Twitter'ın adını ve logosunu değiştiren Musk'ın bu değişikliklerinin erişemediği yer ise güncelleme almayan eski iPhone'lar. Bu telefonlar şimdi 25 bin dolara satılıyor.

Geçtiğimiz hafta adı ve logosu değişen Twitter, X adını aldı ve logosu da değişti. Mavi zeminde beyaz kuş logosunun yerine siyah bir X logosu taşıyan uygulama artık bu şekilde kullanılmak zorunda. Bu değişiklik yeni telefonlarda güncellemeyi de zorunlu kıldı.

Ancak güncelleme almadığı için eski Twitter logosunu koruyan bazı iPhone modelleri, e-ticaret sitelerinde koleksiyonluk ürün olarak yüksek fiyatlardan satışa koyulmaya başladı.

twitter-app-smartphone.jpg

YÜKSEK FİYATLARA SATILIYOR

eBay gibi platformlarda güncelleme yapılmamış ve eski Twitter logosunu taşıyan iPhone'lar aranan ürün haline geldi.

Bu telefonlar 800 dolar ile bin dolar arasında satışa koyuluyor. Bazı versiyonları ise 25 bin dolar gibi yüksek fiyatlardan satışa çıkabiliyor.

Bu iPhone modelleri, uygulama güncellemelerini manuel olarak engelleyerek eski logoyu koruyabiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN