Epic Games haftanın ücretsiz oyununu açıkladı! Steam fiyatı 424 TL'yi aşıyor

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu açıkladı! Steam fiyatı 424 TL'yi aşıyor

Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunları dağıtmaya devam ediyor! Bu hafta ise ücretsiz oyun açıklandı! Steam'de indirimli fiyatı 424 TL'yi aşıyor! Chivalry 2 ücretsiz oldu...

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz gizemli oyunu, 69 TL değerindeki Chivalry 2 olarak açıklandı. Oyunun Steam üzerindeki fiyatı ise 424 TL'yi aşıyor. Torn Banner Studios tarafından geliştirilen bu oyun, yoğun ortaçağ savaş deneyimi sunuyor ve geçtiğimiz hafta ücretsiz olarak sunulan Farming Simulator 22'nin yerini almış durumda.

ÇOK OYUNCULU VE BÜYÜK SAVAŞ ALANLARI

The Chivalry 2 Closed Beta Is Set To Run In Late April

Chivalry 2, 64 oyuncuya kadar devasa arenalarda gerçekleşen savaşlar sunuyor. Oyuncular, ortaçağ dönemine özgü uzun kılıçlar, balyozlar, arbaletler gibi çeşitli silahları kullanarak savaşabiliyor. Ayrıca, atlı dövüşlerin de mümkün olduğu oyun, gerçekçi savaş deneyimleri vaat ediyor.

Oyunun açıklamasına göre, Chivalry 2, ortaçağ filmlerindeki destansı savaşlardan ilham alan çevrimiçi birinci şahıs 'slasher' oyunudur. Oyuncular, kılıçların çarpışmasından alevli ok yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar birçok epik anı yaşayabilecekleri savaşların içine çekiliyorlar.

Chivalry 2 İncelemesi: Baltalar Savrulacak, Kalkanlar Parçalanacak - Tamindir

SON GÜN 6 HAZİRAN

Chivalry 2'yi Epic Games Store üzerinden 6 Haziran saat 18:00'e kadar kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen oyunu kütüphanenize ekleyin ve ortaçağ savaşlarının heyecanını yaşayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN