Epic Games bu haftaki ücretsiz oyununu duyurdu! Steam'de 345 TL'ye satılıyor: Bu akşam başlıyor

Epic Games bu haftaki ücretsiz oyununu duyurdu! Steam'de 345 TL'ye satılıyor: Bu akşam başlıyor

Epic Games Store, bu haftaki ücretsiz oyununu duyurdu! Steam mağaza fiyatı 345 TL! Bu akşam başlıyor: İşte Epic Games'in bu akşam sunacağı ücretsiz oyun...

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyuncuların beğenisini kazanan Epic Games, popülerliğiyle Steam'in ardından en çok tercih edilen platformlar arasında yer alıyor. Bu hafta Epic Games Store'un ücretsiz sunduğu oyun belli oldu.

FLOPPY KNİGHTS BU HAFTA ÜCRETSİZ

Floppy Knights Coming To Xbox & PC In Late May

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, sıra tabanlı taktiksel kart oyunu Floppy Knights olacak. İlk olarak 2022 yılında piyasaya çıkan bu bağımsız yapımda, stratejik olarak hazırladığınız desteleri kullanarak şövalyelerinizi zafere taşıyorsunuz. Floppy Knights, dikkatlice oluşturulan kart desteleriyle oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor.

Epic Games'in bu haftaki hediyesi, 11 Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Bu süre zarfında oyunu kütüphanenize eklediğinizde, tamamen sizin olacak ve kalıcı olarak sahip olabileceksiniz. Ancak, bu tarihten sonra Floppy Knights yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacak. Ayrıca, bugün akşam saat 18:00'e kadar The Falconeer: Standard Edition oyununu da ücretsiz olarak kütüphanenize ekleme şansınız bulunuyor.

EPİC GAMES'TE ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games 169 TL değerindeki oyunucu ücretsiz dağıtıyor! 18 Nisan'da ise 2 oyun birden ücretsiz

Epic Games Store'dan ücretsiz oyun almak oldukça basittir. Öncelikle Epic Games Store’un web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, ücretsiz olarak sunulan oyunu seçip "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak bu işlemi gerçekleştirebilmek için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN