Daha tanıtımı yapılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte bütçe dostu Vivo V30 SE özellikleri

Daha tanıtımı yapılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte bütçe dostu Vivo V30 SE özellikleri

Vivo V30 SE model telefonun daha tanıtımı yapılmadan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bütçe dostu olacak yeni telefon modeli V30 SE özellikleri...

Vivo, uygun fiyatlı ancak yüksek performans sunan telefonlarıyla dikkat çekiyor. Şimdi ise Vivo V30'un daha uygun fiyatlı bir versiyonu olan V30 SE'nin teknik özellikleri sızdırıldı. Google Play Console listesinde görülen telefon, meraklıları için heyecan verici özelliklere sahip.

VIVO V30 SE ÖZELLİKLERİ

Vivo V30 SE, üç arka kameraya sahip dikdörtgen bir kamera modülüyle gelecek. 8 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 yonga setiyle güçlendirilecek olan telefon, Adreno 615 GPU ile destekleniyor. İki Cortex-A78 çekirdeği ve altı Cortex-A55 çekirdeği ile birlikte 2,2 GHz hızında çalışacak.

Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan V30 SE, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde ve 440 PPI piksel yoğunluğuna sahip bir LCD panele sahip olacak. Ayrıca sızıntılar, telefonun Vivo Y200e 5G'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğini öne sürüyor. Y200e'nin 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel bokeh lens ile geldiği biliniyor ve çift SIM, 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 desteği sunuyor.

Vivo Y200e'nin 6/128GB ve 8/128GB olmak üzere iki versiyonu bulunuyor ve en uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. 8GB RAM'li versiyonunun 252 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Vivo V30 SE'nin de benzer bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak kesin bir fiyat henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN