Bir dönemin efsanesi Metin2 kapanıyor mu? Resmi açıklama geldi

Bir dönemin efsanesi Metin2 kapanıyor mu? Resmi açıklama geldi

Bir döneme damgasını vuran MMORPG türünün efsane oyunu Metin2 kapanıyor mu? Metin2 tarafından resmi açıklama geldi! İşte ayrıntılar...

2000'li yılların ikonik MMORPG oyunu Metin2 hakkında son günlerde yayılan kapanma iddiaları, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. 2005 yılından bu yana oyuncularına hizmet veren bu efsanevi oyunun, 20 yılın ardından kapatılacağı öne sürüldü. Ancak, bu söylentilere Metin2'nin resmi Türkiye blogundan yanıt geldi.

METİN2 TÜRKİYE SUNUCULARI AKTİF

Metin2

Son saatlerde sosyal medyada ve haber sitelerinde dolaşan Metin2’nin kapanacağına dair haberler, Metin2 Türkiye ekibi tarafından doğrulanmadı. Yapılan resmi açıklamada, Metin2 Türkiye sunucusunun aktif olduğu ve oyunseverlerin erişimine açık olduğu belirtildi. Sadece Metin2 Brezilya sunucularının kapatılacağı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son bir kaç saattir sosyal medya ve haber sitelerinde yer almakta olan Metin2'nin kapanacağı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Metin2'nin kapanması değil, ONYX sunucuları seni bekliyor!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN