Stephen Appiah: Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde işi zor

Stephen Appiah: Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde işi zor

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Stephen Appiah Sarı-Lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’nde işinin kolay olmadığını söyledi.

[Karar]

Fenerbahçe’de 3 sezon top koşturan Stephen Appiah, Samuel Eto’o Vakfı’nın düzenlediği ancak darbe girişimi sonrası iptal olan maç için Antalya’da KARAR Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Ganalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’ne katılan her takımın bu turnuvada devam edebilmek için hazır olduğunu ve Fenerbahçe’nin işinin zor olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarını da yakından takip edeceğini söyleyen 35 yaşındaki eski futbolcu eski takımına şans dilerken “Ne olacağını hep birlikte göreceğiz” demekle yetindi.

16-07/18/13731679_10153824836603517_2331479072421549968_n.jpg

ŞAMPİYON OLSUNLAR

Sarı-Lacivertililerin geçtiğimiz sezonki durumunu da değerlendiren Appiah, şampiyonluk yarışında eski takımının geride kaldığını ve maçlarını sıkı bir şekilde takip ettiğini söyledi. Appiah, “Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan futbolcuların daha çok mücadele etmelerini gerekiyor ve önümüzdeki sezon yeni transferleriyle güçlenen bu kadronun şampiyon olmasını istiyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN