Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Thomas Meunier'in yeni durağı herkesi şaşırttı: Dev takıma imza attı...

Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Thomas Meunier'in yeni durağı herkesi şaşırttı: Dev takıma imza attı...

Sürpriz bir karara imza atarak Trabzonspor'dan ayrılan 33 yaşındaki sağ bek oyuncusu Thomas Meunier'in yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile yollarını ayıran Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier'in yeni durağı belli oldu. Tecrübeli savunma oyuncusu sürpriz bir anlaşmaya imza atarak futbolseverleri şaşırttı.

Sözleşmesindeki maddeyi aktif hale getirerek Trabzonspor'dan ayrılan Belçikalı sağ bek oyuncusu Thomas Meunier, Fransız ekibi Lille'e transfer oldu. 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fransız ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransız ekibinin başkanı Olivier Letang imza töreninde, "Thomas Meunier'in transferini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Thomas kulübümüze ve projemize katılma konusunda çok güçlü bir kararlılık ve büyük bir istek gösterdi ve biz onunla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Belçikalı sağ bek ise açıklamasında "Lille'e katılmaktan büyük gurur duyuyorum. Çok iyi karşılandım. Belçika'dan ve başka yerlerden kulüp hakkında sadece iyi şeyler duydum. Yani evet, burada olduğum için çok mutluyum. Lille, spor ve aile açısından mükemmel bir seçim olarak kendini gösterdi. Belçika'ya yakınlığı nedeniyle sanki evimdeymişim gibi" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN