Gaziantep FK'ya mağlup olan Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan tepki toplayan açıklama! 'Baskı hissetmiyorum...'

Gaziantep FK'ya mağlup olan Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan tepki toplayan açıklama! 'Baskı hissetmiyorum...'

Göreve geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Fernando Santos, kümede kalma savaşı veren Gaziantep FK karşısında alınan yenilginin ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında kümede kalma savaşı veren Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Kırmızı-siyahlı ekibe 2-0 mağlup olarak İstanbul'a eli boş dönen siyah-beyazlı ekipte Portekizli teknik adam Fernando Santos'un açıklamaları taraftarların tepkisini topladı.

Sezon başından bu yana alınan başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam Fernando Santos, beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'ın ardından Gaziantep FK karşılaşmasından da sahadan mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekipte, Portekizli teknik adam maçın ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Gaziantep FK yenilgisi sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, baskı hissetmediğini açıkladı. Santos, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da geliştirmeye çalışacağız. Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz.

Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz. Daha fazla fırsat yaratan bir takım olmalıyız. Oyuncularla da konuşacağız. Özellikle ligin son döneminde de daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız. Rakip, bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyiydiler. Bizim hatalarımızdan faydalandılar. Sorumluluk hoca olarak öncelikle her zaman benimdir, sorumluluğu ben alırım. Taraftardan özür diliyorum bu nedenle. Rakip daha fazla çalıştı, bizim hatalarımızdan faydalandı. Biz de fırsat yarattık ama yeterli değildi. İçeride oyuncularla konuştuk. Daha başka bir performans göstermemiz gerekiyor. Bunları hep konuşuyoruz zaten. Rakibin daha önce ne yaptığını anlattık ama bugün istediklerimiz gerçekleşmedi. Taraftarımızdan özür diliyorum tekrar.

BASKI HİSSMETMİYORUM

Bir baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı, Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme konusu. Bu konu hakkında sadece bir baskı hissedebilirim. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmek en önemlisi. Bu konuda da sorumlu olan benim. Bunları yapacak olan benim"

Santos'un özellikle 'baskı hissetmiyorum' açıklaması sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarların yoğun tepkisini topladı.

Beşiktaş'ın başında 13 karşılaşmada görev alan Santos, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN