Galatasaray'a 25 milyon euroluk orta saha! Aslan yeni orta sahasını İtalya'da buldu...

Galatasaray'a 25 milyon euroluk orta saha! Aslan yeni orta sahasını İtalya'da buldu...

Bu akşam evinde ağırladığı Pendikspor'u 4-1 ile geçerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, 25 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Pendikspor'u 4-1 ile geçerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başladı. Aslan, 25 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Pendikspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki galibiyet serisini 14 maça çıkartan lider Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasından çıkmayı hedefleyen Galatasaray, bu hedef doğrultusunda kadrosuna yıldız isimleri katmayı planlanıyor. Devler Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atmayı planlayan Galatasaray, eski hocası Igor Tudor yönetimindeki Lazio'da forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi'yi transfer listesine aldı.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Lazio formasını terleten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile temas kurdu. Sarı-kırmızılı yöneticilerin bu transferde tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

Lazio'nun yaz transfer döneminde 1 milyon euro karşılığında Marsilya'dan ayrılarak kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız oyuncunun bonservisini aldığı belirtilirken sarı-kırmızılı ekibin Fransız oyuncunun transferi için Lazio ile masaya oturacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın Matteo Guendouzi ısrarı! - Futbol Sporx Ekstra - Sporx Galeri

Fransız oyuncunun Igor Tudor'la tartıştığı ve takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü. Bu sezon Lazio forması altında 40 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 3 gol 4 asiste imza attı. Fransız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 25 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN