Derbinin ardından Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Yıldızımsı

Derbinin ardından Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Yıldızımsı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti. Dev derbinin ardından Galatasaray, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye art arda göndermede bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin paylaştığı gönderide, “Çok Yıldızımsı bir tweet Sen ne dersin?" ifadeleri yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek rakibiyle puan farkını 4'e yükseltti.

Galatasaray, aldığı bu galibiyet sonrası sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin paylaştığı gönderide, "Hey Fenerbahce SelamDurLidere” ifadeleri kullanıldı.

Sarı-kırmızılı ekibin ilk gönderisinin hemen ardından bir gönderi daha geldi ve paylaşımda, “Çok Yıldızımsı bir tweet Sen ne dersin?" sözleri yer aldı.

"SİZ FİLTRELERDEN DEVAM"

Fenerbahçe Kulübü, mixed zone alanına 5 yıldızlı logolarını bastırmıştı. Galatasaray derbinin ardından paylaşımlarına devam ederek 5 yıldız logosuna göndermede bulundu. Paylaşımda "Siz filtrelerden devam @fenerbahce Biz #NoFilter" yazdığı görüldü.

"Siz filtrelerden devam @fenerbahce Biz #NoFilter"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN