Bu video saha kenarından değil kafede çekildi! Artık sahanın içinde gibi maç izleyeceksiniz: Yeni teknoloji tam bir çılgınlık

Futbol dünyasını sarsan görüntüler paylaşıldı. Teknolojinin hızla ilerlediği günlerde artık stadyuma gitmeden, sahanın içinde gibi futbol izleyebileceksiniz. Bu görüntüler saha kenarından değil kafeden çekildi. İşte o görüntüler...

BURAK ÖZTOPRAK

Futbol severlerin gündeminde yer alan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Kafeden çekilen görüntüler seyircileri şaşkına çevirdi. Yeni teknoloji sayesinde stadyuma gitmeden saha kenarından izleyebileceksiniz. İşte yeni futbol teknolojisi...

SAHA ATMOSFERİYLE BİREBİR

Dün akşam Los Angeles'taki bir kafede çekilen ve sosyal medyada bir anda viral olan görüntüler, sporseverler arasında büyük ilgi gördü. Kafe müşterileri, Old Trafford'da bir futbol maçını sanki stadyumdaymış gibi izlediler. Yeni nesil projeksiyon teknolojisiyle donatılmış bu mekanda, maç adeta sahanın içindeymiş gibi gösterildi. Kafe müşterileri, içeceklerini yudumlarken ve yemeklerini yerken sahadaki atmosferi canlı bir şekilde deneyimleyebildiler.

SAHA KENARİ GİBİ HİSSETTİRİYOR

Projeksiyon teknolojisinin bu yeni uygulaması, özellikle maç keyfini üst düzeye taşımak isteyen mekan sahipleri için büyük bir yenilik olarak öne çıkıyor. Bu sistem, sadece ekranla sınırlı kalmayarak, stadyumun tüm detaylarını izleyicinin etrafına yayarak sahanın kenarında gibi hissettiriyor. Los Angeles'ta başlayan bu trend, diğer büyük şehirlerde de yayılmaya başladı.

KAFEDE VE RESTORANLARDA MAÇ KEYFİ

Teknolojinin sosyal medyada viral olmasının ardından birçok kişi, bu tür projeksiyonların yaygınlaşmasını dört gözle bekliyor. Gerek restoranlar gerekse kafeler, müşterilerine maç keyfini daha da unutulmaz kılmak adına bu sistemi mekanlarına dahil etmeye hazırlanıyor.

Projenin ilerleyen zamanlarda dünya genelinde birçok kafe ve restoranda standart hale gelmesi bekleniyor. Özellikle futbol ve diğer spor etkinliklerini sevenler için bu teknoloji, stadyuma gitme hissini mekanlara taşıyarak yeni bir dönem başlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN