Beşiktaş'a 49 milyon euroluk süper golcü! Kartal bombayı patlatıyor: 254 gol 77 asist...

Beşiktaş'a 49 milyon euroluk süper golcü! Kartal bombayı patlatıyor: 254 gol 77 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, takviye operasyonuna şimdiden başladı. Kartal, 49 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlaması için şimdiden kolları sıvadı. Kartal, 49 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana gol yollarında beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yaz transfer dönemi için kolları sıvadı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 49 milyon euroluk golcü yıldıza kancayı taktı.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlaması için harekete geçti. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan Beşiktaş, gözünü Fransa'ya dikti.

KARTAL'A 49 MİLYON EUROLUK GOLCÜ

Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı nedeniyle birçok yabancı oyuncusuyla yolları ayırmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor. Kartal bu doğrultuda önceliğini forvet takviyesine verdi.

Sabah'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, Fransız ekibi Monaco ile sözleşmesi son bulacak olan Wissam Ben Yedder'i gündemine aldı. Bu sezon Monaco forması altında 24 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 15 gol 1 asistlik katkı sundu.

Futbol hayatı boyunca 503 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 254 gol 77 asiste imza attı. Fransız yıldız için bugüne dek toplamda 49,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kartal'ın Fransız golcü için kısa süre içerisinde resmi hamle yapması bekleniyor.

Wissam Ben Yedder - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN