Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! Sessizliğini bozdu: 'Fenerbahçe'nin aleyhine...'

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! Sessizliğini bozdu: 'Fenerbahçe'nin aleyhine...'

Yaklaşık 3 yıldır yeşil sahalardan uzak olan Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Aykut Kocaman, sessizliğini bozdu. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran ve 2021 yılının Ekim ayında İstanbul ekibinden ayrılarak söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Fenerbahçe'nin efsane ismi ve eski teknik adamı Aykut Kocaman sessizliğini bozdu.

Süper Lig'deki nefes kesen şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi, Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Playspor'a konuşan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçen şampiyonluk yarışını değerlendirirken şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın daha avantajlı olduğunu öne sürdü. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları özellikle sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

"SEZON BAŞINDAKİ O ENERJİ YOK"

Kocaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Fenerbahçe eğer sezon başındaki zihinsel, ruhsal ve fiziksel enerjisini yakalarsa 10 maçı da kazanma becerisine, gücüne sahip. Ama şu anda o enerji çok gözükmüyor. Maç kazanıyor ama son maçlarda daha fazla geriye düştükten sonra maçı çevirmek için uğraşarak kazanıyor. Maçın başlarında, ilk 20-25 dakikalık bölümde hemen 2-0. 3-0'ı yakalayan takımdan uzak görünüyor.

FENERBAHÇE'NİN ALEYHİNE GİBİ GÖZÜKÜYOR

Önümüzdeki 10 maçın zorluk derecesi ve şu andaki durum Fenerbahçe açısından şampiyonluk yolunda büyük bir dezavantaj. Eğer fikstürün zorlaşmasını zihinsel olarak yerleştirebilir ve buna uygun bir enerji çıkarabilirse bu sefer bunu tam tersine de çevirebilir. Ama ihtimal olarak, bugünkü gidişatta gözüken şu andaki durum yüzde 51 tarafından bakılırsa Fenerbahçe'nin aleyhine gibi gözüküyor.

Galatasaray da aslında sıkıntılı bir sürecinde fikstür açısından sıkıntılı bir süreci bitirdi. Şimdi nispeten fikstür açısından daha önü açık, üstelik Fenerbahçe maçını da kendi sahasında oynayacağını düşünürsek...Fenerbahçe için söylediğim şeylerin Galatasaray için ters etkisinin de olması ihtimal dahilinde. 'Nasıl olsa' duygusu bütün bu grubun içinde hepsine olmasa da ana oyunculardan birkaç tanesinin içine girerse, 'Bundan sonraki maçlarımız kolay, zaten Fener'le de içeride oynuyoruz' duygusu biraz galebe çalarsa bu sefer hiç beklenmedik şekilde dengeler yüzde 51 Fenerbahçe tarafına doğru dönebilir.

Tamamen grupların maçlara odaklanma hali bundan sonra öne çıkacak gibi görünüyor. Böyle bir rakam yok yani 2.6'ları geçiyor puan ortalaması. Şu anda Fenerbahçe'nin en büyük şanssızlığı böyle bir Galatasaray'ın olması, Galatasaray'ın en büyük şanssızlığı da böyle bir Fenerbahçe'nin olması. Yoksa şu anda şampiyonluğu ilan etmiş durumda olabilirlerdi. Şampi... durumda olabilirlerdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN