Annesi gözyaşlarını tutamadı! Arda Güler resmen Real Madrid'de

İspanyol takım Real Madrid ile anlaşan Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler imzaları attı. Düzenlenen törende Arda Güler'in annesi Serap Güler, gözyaşlarına hakim olmadı. Madrid'den yapılan bir diğer açıklamada, Arda Güler'in sağlık kontrollerinin başarıyla sonuçlandığı bildirildi. Güler, Real Madrid'de top oynarken 24 numaralı formada ter dökecek.

Türk futbolcu Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid tarihindeki 4. Türk futbolcu oldu. İspanya LaLiga ekibi Real Madrid, Fenerbahçe'den Güler'i 6 yıllığına kadrosuna kattı. Madrid'den yapılan açıklamada, Arda Güler'in sağlık kontrollerinin başarıyla sonuçlandığı bildirildi.

gulers.jpg

GÜLER'İN FORMA NUMARASI 24

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Real Madrid'de 24 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Dünya devlerini peşine takan Arda Güler, tercihini Real Madrid'den yana kullanarak eflatun-beyazlılara transfer olmuştu.

VALLEJO JEST YAPTI

Fenerbahçe'de profesyonel olduğu dönemde ve A Milli Takım'a ilk davet edildiğinde 25 numarayı giyen, ardından 10 numaranın sahibi olan Arda Güler'in Real Madrid'de de 25'i alması bekleniyordu. AS, milli oyuncumuzun 24 numarayı giyeceğini duyurdu. Böylece Vallejo, Bellingham'dan sonra bir fedakarlık daha yaparak numarasını genç yıldıza bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'nin en çok kazanan kulüpte, daha önce Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin forma giymişti.

ajajdn.jpg

'EFSANE OLMAK İSTİYORUM'

Florentino Perez sonrası konuşan Arda Güler, "Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İmza töreni öncesi konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Arda yeteneklerin herkesi etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN