Sneijder’in menajeri Giudo Albers: Mustafa Denizli Galatasaray'ın seviyesinde değil

Sneijder’in menajeri Giudo Albers: Mustafa Denizli Galatasaray'ın seviyesinde değil

Avrupa’ya veda eden Galatasaray’da Sneijder’in menajeri Giudo Albers’in Mustafa Denizli ile ilgili yaptığı açıklamalar olay yarattı.

Galatasaray’da Sneijder’in menajeri Giudo Albers’in Denizli için yaptığı “Galatasaray’ın seviyesinde değil” sözü sosyal medyada “Sneijder’in görüşlerini yansıtmış” şeklinde yorumlandı.

İçini menajerine döken Wesley Sneijder'in teknik direktör Mustafa Denizli, yönetim ve bazı takım arkadaşları konusunda ciddi sıkıntıları olduğu ortaya çıktı.

'Yönetim sözünü tutmadı'

Denizli’nin gelişinin ardından Florya’da büyük otorite boşluğu oluştuğunu düşünen Sneijder, bazı yerli futbolcuların sorumsuz ve şımarık davranışlarından da çok rahatsız. Hollandalı yıldızın sözleşme uzatırken kendisine ‘Lig ve Avrupa’da iddialı bir takım kuracağız’ diyen yönetimin sözünü tutmadığını da düşünüyor.

Takımdan ayrılmayı düşünüyor

Mustafa Denizli’nin takıma oynattığı defansif futbol nedeniyle de sıkıntı yaşayan Sneijder’in, tecrübeli teknik adamın yeni sezonda görevde kalması durumunda takımdan ayrılmayı çok ciddi bir şekilde planladığı öğrenildi.

Üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle hedef tahtasında olan Mustafa Denizli’nin bu akşam olası bir yenilgi durumunda istifasını sunacağı belirtiliyor. Denizli’nin ‘devam’ demesi durumunda ise yönetimin operasyon için düğmeye basacağı iddia ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN