TEM kenarında çürümüş kadın cesedi bulundu

TEM kenarında çürümüş kadın cesedi bulundu

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ay önce kaybolan 87 yaşındaki Emine Yıldırım'ı arama çalışmaları sırasında, İstanbul'dan getirilen kadavra köpeği Zeyna otoban kenarında bir kadın cesedi buldu.

Kocaeli'nin Derince ilçesi Çenedağ Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır kayıp olan Emine Yıldırım'ı arama çalışmaları bugün yeni bir boyut kazandı. Emine Yıldırım'ın kaybolmasının ardından aile ve polis ekipleri tarafından başlatılan geniş çaplı aramalar sonucunda, İstanbul'dan getirilen kadavra köpeği Zeyna'nın yardımıyla bugün acı bir keşif yapıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kadavra köpeği Zeyna'yı kullanarak Emine Yıldırım'ın kaybolduğu bölgede detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Zeyna'nın TEM Otoyolu'nun kenarında bulunan otluk alanda koku alması, arama çalışmalarının yönlendirilmesine neden oldu. Köpeğin işaret ettiği noktaya doğru yönlendirilen ekipler, bölgeyi incelemeye başladı.

OTLUK ALANDA KADIN CESEDİ BULUNDU

Kadavra köpeği Zeyna'nın koku aldığı noktada yapılan arama sonucunda, otların arasında çürümeye başlamış bir kadın cesedi bulundu. Ekipler, cesedin bulunması üzerine bölgeyi güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Cesedin kimliğinin tespit edilmesi ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla detaylı bir inceleme için ceset morga kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN