Sünnet düğünü kabusa döndü! Davetliler hastanelik oldu

Sünnet düğünü kabusa döndü! Davetliler hastanelik oldu

Kocaeli'de bir sünnet düğününe katılan davetliler, düğün sonrası hastanelik oldu. Davetlilerin yedikleri tavuk pilav sonrası zehirlenme belirtileri yaşadığı belirtildi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Yenimahalle Menderes Caddesi’nde bir dernekte öğle saatlerinde düzenlenen sünnet düğününde davetlilere tavuklu pilav ikram edildi. İddiaya göre, tavuklu pilav yiyen bazı davetliler evlerine döndükten sonra mide bulantısı ve kusma gibi zehirlenme belirtileri yaşamaya başladı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan çok sayıda ihbar üzerine bölgedeki farklı noktalara sağlık ekipleri sevk edildi.

kocaeli.jpg

Rahatsızlanan bazı vatandaşlar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılırken, bazı vatandaşlar da kendi imkanlarıyla hastaneye başvurdu. 60’tan fazla kişinin benzer şikayetlerle hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN