'Sigara izmariti' denetiminde belediye başkan yardımcısına ceza

'Sigara izmariti' denetiminde belediye başkan yardımcısına ceza

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can ve Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet'in de aralarında bulunduğu 781 kişiye, sigara izmaritlerini yere attıkları gerekçesiyle 578'er TL para cezası kesildi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yere sigara izmariti atan kişilere cezai işlem uygulama konusunda sıkı denetimlerine devam ediyor: Son 1,5 ayda 781 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında 578'er TL para cezası kesildi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINA DA CEZA

Zabıta ekipleri, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can ve Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet'e de yere sigara izmariti attıkları gerekçesiyle ceza yazdı. Sadece bu isimler değil, 22 Mayıs'ta AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz de aynı sebepten dolayı para cezasına çarptırıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bolu'yu Türkiye'nin en temiz şehri yapma konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Özcan, "Üzülerek paylaşıyorum, başta CHP ve AKP İl Başkanları dahil son 1,5 ayda sokağa, kaldırıma, yeşil alanlara izmarit ve çöp atan 781 vatandaşımıza Kabahatler Kanunu'na göre cezai işlem uygulanmıştır. Hassasiyet göstermeyen kim olursa olsun biz kararlıyız, bilesiniz. Lütfen yapmayın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN