Şaşkına çeviren ilan! Kiracılarına 3 seçenek sundu

Şaşkına çeviren ilan! Kiracılarına 3 seçenek sundu

Elazığ'da bir iş yeri sahibi, dükkanını kiraya vermek için alışılmışın dışında bir yöntem denedi. Kiracılarına 3 seçenek sunan Fethi Ahmet Taş isimli vatandaş, dükkanını aylık 2 gram altın, 100 litre mazot veya yıllık 50 bin lira peşin karşılığında kiraya vermek istediğini duyurdu.

Elazığ'da daha önce iş yerini tanesi 7 lirayken 400 ekmek karşılığında kiralayan Fethi Ahmet Taş, bu kez müstakbel kiracılarına 3 seçenek sunması dikkat çekti. Taş, İş yerinin camına astığı ilan ile kiracılara 3 seçenek sunarak kira bedeli olarak aylık 2 gram 24 ayar altın veya 100 litre mazot ya da yıllık 50 bin lira peşin istedi.

'GEÇMİŞTE TAKASLA YAPILIYORDU'

Daha önce dükkanını 400 ekmek karşılığında kiraya veren Taş, takas sisteminin daha adil olduğunu savundu. "Tutacak arkadaşa hayırlı olsun. Arayan soran var. Fakat şaşırıyorlar. Ticaret olarak nasıl böyle diyorlar ve ilk defa görüyorlar" diyen Taş, geçmişte de takas usulüyle ticaret yapıldığını hatırlattı.

Vatandaşlardan Kenan Yıldırım, ''Adamın değişik bir bakış açısı var. Mazot ve altın da pahalı. Ben kiracı olsam hangisi seçeceğimi bilemem hepsi de pahalı” dedi.

999999.jpg

Taş'ın bu farklı yaklaşımı vatandaşlarda hem merak hem de şaşkınlık yaratıyor. Bazıları bu yöntemi ilginç bulurken, bazıları da günümüz koşullarında takasın mümkün olup olmadığını sorguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN