O alanda yatırım yapanlar dikkat: 2 ay içinde rekor kıracak! Ekonomist Tuna Kaya'dan uyarı

O alanda yatırım yapanlar dikkat: 2 ay içinde rekor kıracak! Ekonomist Tuna Kaya'dan uyarı

Küçük yatırımcıyı uyaran ekonomist Tuna Kaya, elinde tutmak yerine satanların zarar edeceğini söyledi. Tuna Kaya, yükselişin için 2 ay sonrasını işaret etti. İşte detaylar...

Yatırımcılar, birikimlerini değerlendirmek için çeşitli araçlar kullanırken, Bitcoin son dönemde önce yüzde 10 düşüş yaşayıp 58 bin dolara geriledi, ardından ise 63 bin dolardan 68 bin dolara yükseldi. Ekonomist Tuna Kaya, Bitcoin'in rekor kıracağı tarihi açıkladı ve bu gelişme kripto yatırımcılarının ilgisini çekti.

BITCOIN YATIRIMCILARI ENDİŞELİ

Bitcoin, ilk açıldığı dönemde 1 doların altında işlem görürken, 73 bin kişiye kadar rekor kırmıştı. Geleceğin yatırım aracı olarak Bitcoin, son günlerdeki para birimleriyle yatırımcılarını endişelendiriyor. 71 bin boyunca yükselen Bitcoin, ardından ani bir düşüşle 58 bin sağa gerilemişti. Şu anda Bitcoin, 68 bin dolar seviyelerinde.

GÜVEN KAYBINA NEDEN OLDU

Gercekgundem'de yer alan habere göre, Bitcoin'in halving dönemine girmesiyle kısa sürede rekor kırması bekleniyordu. Halving, Bitcoin üretim hızını azaltarak fiyatının artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle birçok uzman, Bitcoin'in yakında rekor kıracağını öngörüyordu. Ancak, son gelişmeler Bitcoin piyasasında güven kaybına yol açtığı yönündedir.

"EYLÜL AYI İTİBARIYLA..."

Ekonomist Tuna Kaya, Bitcoin'deki son gelişmeleri değerlendirirken analizini paylaştı. Tuna Kaya, "Bitcoin için 64 bin 500 dolarlık seviye kritik bir bölgeydi. Bu seviyenin üstünde kalındığı takdirde, önümüzdeki dönemde 72 bin doları test edebilir. Eylül ayı itibarıyla 83 bin doları görmemiz mümkün olabilir, hatta 100 bin dolara kadar yükselişi konuşabiliriz" şeklinde yorum yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN