O ilçede denize girmek yasaklandı

O ilçede denize girmek yasaklandı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek 1 günlüğüne yasaklandı.

Kandıra Kaymakamlığı, 9 Ağustos Cuma günü itibariyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışında kalan tüm plajlarda denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu duyurdu.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "Hava-deniz şartları sebebiyle 9 Ağustos Cuma günü Kandıra ilçemizde bulunan Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır" ifadeleri kullanıldı. Vatandaşların, cankurtaran hizmeti verilen bölgelerde ve mantar dubalar içerisinde denize girmeleri gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, plajlarda cankurtaran ve güvenlik görevlilerinin gözetiminde denize girmenin önemine dikkat çekerek, alınan önlemlere uyulmasının can güvenliği açısından kritik olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN