Kocaeli'ndeki baraj gölünde facia: Torunlarını kurtarmaya çalışan babaanne öldü

Kocaeli'ndeki baraj gölünde facia: Torunlarını kurtarmaya çalışan babaanne öldü

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yürekleri burkan bir olay yaşandı. Piknik yapmak için gittikleri baraj gölünde suya düşen 5 yaşındaki Sedanur Karaca ve 8 yaşındaki ablası Hiranur Karaca, boğularak hayatını kaybetti. Torunlarını kurtarmak için suya atlayan babaanne Tenzile Karaca (58) ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yaşanan acı olayda, bir babaanne ve iki torunu, piknik yaptıkları barajda boğularak hayatlarını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde, İzmit'ten Kandıra'ya pikniğe gelen Tenzile Karaca ve iki torunu Sedanur ve Hiranur, Güvercinlik Barajı'nda trajik bir şekilde boğuldu. Çocuklar, su kenarında oynarken denge kaybetti ve suya düştü. Torunlarını kurtarmak için suya atlayan babaanne Tenzile Karaca da suda zorlandı.

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı aramalarda, iki çocuk maalesef hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Tenzile Karaca da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bugün kılınacak cenaze namazıyla, babaanne ve iki torun toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN