Kocaeli'de fazla yüke dayanamayan kamyon devrildi: Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde fazla yüke dayanamayan bir kamyonun devrilme anı kameraya yansıdı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde fazla yüke dayanamayan kamyon devrildi. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Neyse ki, kaza sırasında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli bir aksamaya neden olan olayın ardından kamyonun kaldırılması için çalışmalar yapıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kamyonun taşıdığı yükün ağırlığının taşıma kapasitesini aştığı ve bu durumun kazaya yol açtığı düşünülüyor. İncelemeler sonucunda gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı da araştırılacak.

İNCELEME BAŞLATILDI

Olay, saat 16.30 sıralarında Ataevler Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Kamyonun yükü yan yatınca devrilmesi sonucu meydana gelen kazada can kaybı veya yaralanma olmazken, maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Kazanın detaylarıyla ilgili inceleme başlatıldı. Kamyonun plakası ve sürücüsü hakkında bilgi verilmedi.

Kazaya müdahale eden ekipler, çevre güvenliğini sağlayarak çevredeki trafik akışını normale döndürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN