Karlar eridi, kabus başladı! Sürüyle yerleşim alanlarına indiler: Köylüler Irak’tan geldiğini söylüyor

Karlar eridi, kabus başladı! Sürüyle yerleşim alanlarına indiler: Köylüler Irak’tan geldiğini söylüyor

Karların erimesiyle sürüyle bölgeye indiler! Yerleşim alanlarında kabus başladı. Köylüler arasında paniğe neden oldu. Köylüler Irak’tan kendi köylerine kadar yemek aramaya geldiklerini söyledi...

Hakkari'de, yerleşim alanlarına doğru ilerleyen bir domuz sürüsü, köylüler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olgunlar köyü ve Meskan arasındaki bölgede karların erimesiyle birlikte ortaya çıkan bu durum, köylüler arasında paniğe neden oldu.

Hakkari-Çukurca kara yolu üzerinde bulunan bölgelerde yaşanan bu olay, köylülerin cep telefonu kamerasıyla kaydedilmesiyle ortaya çıktı. Domuz sürüsünü görüntüleyen köylüler, sürünün Irak tarafından bölgeye gelmiş olabileceğini düşündüklerini ifade etti.

Karların erimesiyle birlikte yiyecek bulmak için yerleşim alanlarına yaklaşan domuz sürüsü, köylüler arasında endişe ve tedirginlik yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN