İstanbul Havalimanı'nda uçak krizi: Yolcular iki gündür bekliyor

İstanbul Havalimanı'nda uçak krizi: Yolcular iki gündür bekliyor

İstanbul'dan Karadağ'ın Tivat kentine uçacak olan yolcular, uçaklarının iki gündür gelmemesi nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Şirket yetkilileri, iptal haberinin yolculara geç ulaştırıldığını belirtiyor.

İstanbul Havalimanı’nda, Karadağ’ın Tivat kentine seyahat edecek yolcular, iki gündür uçaklarını bekliyor. Çevredeki otellere yönlendirilen yolcular, uzun bekleyişin ardından öfkelerini dile getirirken, uçuş şirketi yetkilileri durumu acentanın iptali zamanında bildirmemesiyle ortalık karıştı.

İstanbul’dan Karadağ'ın Tivat şehrine dün ve bugün yapılması planlanan uçuşlar iptal edildi. Bu durum üzerine yolcular, İstanbul Havalimanı'nda Karadağ’ın hava yolu şirketi Air Montenegro'yu protesto etti.

a5h4nsinmuako9jyyvxj8q.webp

YOLCULARIN TEPKİSİ ARTIYOR

Karadağ'ın hava yolu şirketi Air Montenegro'nun İstanbul'dan Tivat'a yapmayı planladığı seferlerin iptal edilmesi, İstanbul Havalimanı'nda yolcuların protestosuna yol açtı. Dün ve bugünkü İstanbul-Tivat seferlerinin iptal edilmesi sonucu bir grup yolcu tepki gösterdi.

Air Montenegro'nun dünkü uçuşunun iptal edilmesi üzerine, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 yolcu çevredeki otellere yerleştirildi. Bugün tekrar İstanbul Havalimanı'na gelen yolcular, sabah yapılması planlanan seferin de iptal olduğunu öğrendi.

tctvz-ex-um-wbexskz8gw.webp

YOLCULAR, POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SAKİNLEŞTİRİLDİ

Yolcular, hava yolu firması ve yer hizmeti veren şirketin kendileriyle ilgilenmediğini iddia ederek alkışlı protesto gerçekleştirdi. Firma yetkilileriyle tartışan yolcular, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Polis ekipleri, yolcuların tepkilerini dinledikten sonra hava yolu firmasının yetkilileriyle yolcuları bir araya getirdi. Air Montenegro, başka bir hava yolu şirketinden uçak kiralayarak yolcuların bir kısmını Karadağ'a gönderdi. Diğer yolcuların da aynı uçağın ikinci seferiyle Karadağ'a ulaştırılacağı öğrenildi.

zjnqp3htveitb-md7enjqw.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN