İstanbul halkı istedi, İmamoğlu yaptı! Evini yenileyen emekliye yüzde 60 destek ve kira yardımı geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evini yenileyen emeklilere müjdeli bir haber verdi. İstanbul'da yaşayanların büyük bir coşkuyla karşılayacağı bu gelişmeyi İmamoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul genelinde yaptığı projelerle sık sık gündeme gelen belediye başkanları arasında yer alan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabından binlerce emekliyi ilgilendiren yeni bir paylaşım yaptı. Riskli yapılarda oturan dar gelirli emeklileri ilgilendiren bu haber kısa sürede ilgi gördü. İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı…

yeni-proje-11.jpg

DAR GELİRLİ EMEKLİYE MÜJDELİ HABER!

Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak dar gelirli emekliye müjdeli bir haber verdi. Riskli yapılarda oturan dar gelirli emeklilere kira ve ev yenileme desteği verileceğini açıklayan İmamoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu haberi, riskli yapılarda oturan dar gelirli emeklilerimizin görmesini sağlayalım. Yenileme maliyetinin %65’ni İBB olarak biz karşılıyoruz, ekstra 9 bin TL de kira desteği veriyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN