Bolu'da zincirleme kaza: Otomobil tırın altında kaldı

Bolu'da zincirleme kaza: Otomobil tırın altında kaldı

Düzce'de meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, makarna yüklü bir tır kontrolden çıkarak bir dizi araçla çarpıştı. Tırın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazada, bir kişi yaralandı.

Bolu'da D-100 karayolu Bolu Dağı Düzce geçişi Darıyeri Hasanbey mevkisinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, bir tırın devrilmesi sonucu bir otomobil sürücüsü sıkıştı.

Ertuğrul Uğur Kofraz yönetimindeki kuru gıda yüklü tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından yolcu otobüsü ve hafif ticari araca çarptı. Kontrolünü kaybeden tır, daha sonra Ahmet Cevher'in kullandığı otomobilin üzerine devrildi.

9803041.jpg

Yaklaşık 1 saat süren kurtarma çalışmaları sonucu, tırın altında kalan Ahmet Cevher yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerine gelen itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin ortak çalışmasıyla sürücü, sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

9803034.jpg

Kaza nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat boyunca ulaşıma kapalı kaldı. Trafik ekipleri, yolu trafiğe açmak için yoğun çaba sarf etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN