Bolu Dağı'nda facianın eşiğinden dönüldü! LPG taşıyan TIR, önündeki TIR'a çarptı, yangın çıktı

Bolu Dağı'nda facianın eşiğinden dönüldü! LPG taşıyan TIR, önündeki TIR'a çarptı, yangın çıktı

Bolu Dağı’nda LPG tankları taşıyan tır önünde seyreden tıra çarpınca alevler yükseldi. Facianın eşiğinden dönülen kazada, yol trafiğe bir süreliğine kapatıldı.

D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce geçişinde, İstanbul istikameti yönünde meydana gelen trafik kazasında LPG tankları taşıyan bir tır alev aldı. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İstanbul yönüne seyir halinde bulunan S.S. yönetimindeki 43 AAP 820 plakalı Scania marka tır, aynı yönde ilerleyen ve LPG tankları taşıyan R.İ.’nin kullandığı 34 FAU 178 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle LPG tanklarını taşıyan tırda yangın çıktı.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak büyümeden söndürdü.

Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alarak, D-100 Karayolu’nun İstanbul istikametini trafiğe kapattı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları başlatıldı ve trafik tek şeritten verilmeye başlandı.

Kaza nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmezken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın ardından yol yeniden trafiğe açıldı ve ulaşım normal seyrine döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN