Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü kapatıldı

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü kapatıldı

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti heyelan riski nedeniyle yapılacak çalışmalardan dolayı kapatıldı. Tünel yaklaşık 50 gün boyunca kapalı kalacak. Sürücüler Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Bolu Dağı Tüneli'nin Anadolu Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasındaki 23 kilometrelik güzergahın İstanbul yönü heyelan riski nedeniyle yapılacak güçlendirme çalışmaları nedeniyle tünel 50 gün boyunca trafiğe kapatıldı. Sürücüler Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Karayolları ekipleri ve polis ekipleri Anadolu Otoyolunun Abant gişeleri mevkiinde dubalarla ayrılan yolda sürücüleri D-100 karayoluna yönlendirdi. Abant gişelerinden D-100 karayoluna giden sürücüler daha sonra Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola bağlanabilecekler.

Tünel tüpünün uzatılması ve viyadüklerde yapılacak derz çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolunun Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasında kalan 23 kilometrelik güzergahın 19 Eylül'e kadar kapalı kalması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN