Belediye otobüsünde yolcu uyanmayınca devreye polis girdi

Belediye otobüsünde yolcu uyanmayınca devreye polis girdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, belediye otobüsünde uyuyakalan bir yolcu, uzun süre uyandırılamayınca polis müdahalesiyle uyandırıldı. Polisin esprili bir şekilde "Günaydın. Otel parası alacağız." diyerek uyandırdığı genç, otobüsten indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

İzmit’te sabah saatlerinde, toplu taşıma otobüsünde meydana gelen bir olay, vatandaşlar arasında şaşkınlığa neden oldu. 70 numaralı belediye otobüsünde seyahat eden bir yolcu, koltukta uyuyakaldı ve uyanmak bilmeyince hem yolcular hem de otobüs şoförü endişelendi.

Belediye otobüsünde ilginç anlar: Ne yaptılarsa bir türlüuyanmadı, devreye polis girdi - 3

UYANDIRMAK İÇİN ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI

Doğu Kışla mevkiisinde durakladığı sırada fark edilen olayda, uyuyan genç adamı uyandırmak için yapılan tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Yolcuların ve şoförün defalarca seslenmesine rağmen uyanmayan genç için durumun ciddiyet kazanması üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Belediye otobüsünde ilginç anlar: Ne yaptılarsa bir türlüuyanmadı, devreye polis girdi - 4

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, otobüse binerek genç yolcuyu nazik ama etkili bir şekilde uyandırdı. Ekipler, "Günaydın. Otel parası alacağız. Gel, gir koluma. Gel bir elini yüzünü yıkayalım." sözleriyle genç adamı kendine getirmeyi başardı. Uyanan genç, polislerin desteğiyle otobüsten indirildi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, genç adamı muayene etmek üzere devraldı. Uyuyakalan gencin sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilmezken, olayın otobüste kısa süreli bir telaşa neden olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN