Başkan Kahveci UCLG-MEWA Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Başkan Kahveci UCLG-MEWA Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Başkan Eyüp Kahveci, 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Karatay Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen UCLG-MEWA Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

İdari oturumların yanı sıra, kültür ve çevre konularına odaklanan üst düzey tematik oturumların gerçekleştirildiği yönetim toplantısında, UCLG-MEWA Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı olan Başkan Kahveci, bütçe ve mali durum raporunu sundu.

UNESCO miras şehirler ağı oturumlarına da katılarak, katılımcılar ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Kahveci'ye, Etüd ve Proje Müdürümüz Mehmet Zenci eşlik etti.

Başkan Kahveci, toplantının ikinci gününde, Üst Düzey Diyalog oturumuna konuşmacı olarak katılarak, "Kültürel Mirasın Korunmasında Yerel Yönetimlerin Rolü" hakkında sunum yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN