Antalya'da korkutan yangın: Kreşteki çocuklar tahliye edildi

Antalya'da korkutan yangın: Kreşteki çocuklar tahliye edildi

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi'nin karşısında bulunan ağaçlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürece büyük çam ağaçlarının olduğu alana yayıldı. Bölgeye yakın bir kreşte eğitim gören çocuklar tedbir amacıyla tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Kuşkavağı Mahallesi'nde Konyaaltı Belediyesi'nin karşı tarafında bulunan ağaçlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

9423792.jpg

Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede yayılarak büyük çam ağaçlarının olduğu alana sıçradı.

9424252.jpg

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polisler çevrede güvenlik önlemleri alarak kara yolunu trafiğe kapattı.

9424253.jpg

KREŞTEKİ ÇOCUKLAR TAHLİYE EDİLDİ

Gölge olduğu için otomobillerini ağaçların altına park eden çok sayıda sürücü araçlarını bölgeden uzaklaştırdı.

9424255.jpg

Ağaçlık alana yakın bir kreşte eğitim gören çocuklar, tedbir amacıyla tahliye edildi. Konyaaltı Belediyesi'nde bir müddet misafir edilen çocuk, çağırılan ailelerine teslim edildi.

9424256.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü, yanan alanda soğutma çalışmaları başlatıldı.

9424254.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN