Şarkıcı Burcu Güneş, Konyaspor için marş yaptı

Şarkıcı Burcu Güneş, Konyaspor için marş yaptı

Bu sezon büyük çıkış yakalayan Konyaspor’a ünlü şarkıcı Burcu Güneş marş yaptı. Güneş, “Uzak Değilim” şarkısını Konyaspor taraftarları için uyarladı.

Başarılı şarkıcı Burcu Güneş, Torku Konyaspor tribünlerinde coşkuyla söylenen 'Konyaspor geliyor bak' tezahüratı için stüdyoya girdi. Süper Lig'de Aykut Kocaman önderliğinde fırtına gibi esen Torku Konyaspor, Avrupa kupalarına katılmak için büyük bir uğraş verirken ünlü şarkıcı Burcu Güneş, yeşil-beyazlı ekip için stüdyoya girdi.

KONYASPOR TARAFTARLARI İÇİN UYARLADI

STÜDYOYA GİRİP MARŞ SÖYLEDİ

Torku Konyaspor tribünlerinde coşkuyla söylenen 'Konyaspor geliyor bak' tezahüratı için stüdyoya girip marş söyleyen Burcu Güneş, Anadolu ekibinin gönlünde taht kurdu. Konyasporlu taraftarlar, sosyal medya aracılığıyla Burcu Güneş'e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN