Konyaspor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

Konyaspor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçı canlı anlatımla Karar.com adresinde olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Turkcell Haftanın Maçı'nda Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak.

FENERBAHÇE YENİDEN ZİRVEYE TUTUNDU!

Geçen hafta Kadıköy'de Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında Konya'dan 3 puanla dönmeye çalışacak.

Ligde bir maçı eksik olan Fenerbahçe, haftaya lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 60 puanla 2. sırada girdi.

Bu sezon deplasmanda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de son 6 maçında mağlup olmadı. Söz konusu 6 maçı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle geçen Fenerbahçe, Torku Konyaspor'la ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçı Jose Fernandao'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

KONYASPOR'UN TARİHİ SEZONU!

Ev sahibi Torku Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 2016 yılında sahaya çıktığı 17 resmi maçta (10 lig, 7 kupa) da kaybetmedi.

Son yenilgisini 27 Aralık 2015'te Beşiktaş deplasmanında alan Torku Konyaspor, 50 puanla 3. sırada yer alıyor.

Konya ekibi sahasında da yenilgiyi unuttu. Ligde iç sahadaki son 11 maçta kaybetmeyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, bu sezon Konya'daki tek yenilgiyi 29 Ağustos 2015'te Galatasaray karşısında 4-1'lik skorla yaşadı.

SAVUNMALARIN ÇARPIŞMASI!

İki takım da son haftalarda savunmada gösterdikleri performansla dikkati çekiyor.

Süper Lig'in en az gol yiyen (19) takımı Fenerbahçe, 5 haftadır kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, son 5 maçta Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşısında gol yemedi. Ligde yaklaşık 2 aydır gol yemeyen ve kalesini 453 dakikadır gole kapatan Volkan, en son 12 Şubat'ta Kasımpaşa karşısında 87. dakikada rakip takıma gol şansı tanımıştı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra ligin en az gol yiyen (27) 3. takımı olan Torku Konyaspor ise, son 10 maçta rakiplerine sadece 3 gol şansı verdi.

RVP, MARKOVIC VE MEIRELES YOK!

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kadrosunda Robin van Persie'nin yanı sıra Raul Meireles ve Lazar Markovic yer almıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği 19 kişilik kafilede, Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Jose Fernandao bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda Meireles ve Markovic'in sakatlıkları bulunurken, Van Persie hafta boyunca takımdan ayrı çalışmıştı.

DERBİ ÖNCESİ CEZA SINIRINDA 2 İSİM

Fenerbahçe'de, gelecek hafta içi Galatasaray'la yapılacak derbi öncesi iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda üçer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel ve Diego Ribas, Torku Konyaspor karşısında sarı kart görmesi durumunda, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

KONYASPOR
Serkan
Skubic
Ali Turan
Vukovic
Mehmet
Volkan
Ali Çamdalı
Ömer Ali
Holmen
Alban Meha
Bajic

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Kjaer
Alves
Caner
Mehmet Topal
Josef
Diego
Alper
Volkan
Fernandao

SAAT: 20.00
STAT: KONYA BŞB
HAKEM: CÜNEYT ÇAKIR
YAYIN: LİG TV & KARAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN