Şampiyonun antrenmanını 10 bin kişi izledi

Şampiyonun antrenmanını 10 bin kişi izledi

İspanyol devi Barcelona, Kral Kupası'nda oynayacağı Espanyol maçının öncesinde taraftara açık antrenman gerçekleştirdi. Milli futbolcu Arda Turan antrenman maçında 1 gol kaydederek alkış topladı.

Barcelona, B takımının maçlarını oynadığı 15 bin kişilik Minestadi'deki antrenmanını taraftarlara da açtı. Barca TV'den de canlı yayınlanan ve yaklaşık bir saat süren antrenmanı izlemek için tribünlerde tam 10 bin 49 kişi yer aldı.

Antrenmanda Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez gibi yıldızlarla birlikte yeni transferler Arda Turan ile Aleix Vidal de yer aldı. Futbolcular, antrenman sonrası taraftarlara imza dağıttı.

6 Ocak'ta Espanyol ile oynanacak olan Kral Kupası maçına hazırlanan Barcelonalı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalışmalar yaptılar.

16-05/19/012016000118.jpg

ARDA ANTRENMAN MAÇINDA GOL ATTI

Futbolcularını iki gruba ayıran teknik direktör Luis Enrique; Mathieu, Alba, Rakitic, Douglas, Mascherano, Claudio Bravo, Messi, Adriano, Bartra, Alves ve Neymar'dan oluşan ekibi sahanın bir kısmında, Iniesta, Suárez, Sandro, Munir, Ter Stegen, Masip, Vermaelen, Arda Turan, Aleix Vidal, Pique ve Sergio'dan oluşan diğer grubu da sahanın diğer bir kısmında çalıştırdı.

Sonrasında son lig maçında ilk 11 oynayan futbolcuların haricinde kalan isimler antrenman maçı yaptı. Arda Turan, Bartra ve Mathieu golleriyle taraftarları coşturdular.

16-05/19/34756.jpg

7 NUMARALI FORMA ARDA'NIN OLDU

Öte yandan Barcelona Kulübü, yeni transferleri Arda Turan ve Aleix Vidal'ın forma numaralarını da açıkladı.

İspanya'da sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, Katalan kulübünün transfer yasağı nedeniyle altı aydır yeni takımının formasını giyemiyordu.

Barcelona Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Arda Turan, yeni sezonda Chelsea'ye transfer olan Pedro'nun giydiği 7 numaralı formayı giyecek. Diğer transfer Vidal ise Dani Alves'in eski numarası olan 22 numaralı formayı giyecek.

16-05/19/55eabbd5f018fbb8f89342a1.jpg

6 OCAK'TA SAHAYA ÇIKABİLİR

Milli futbolcumuz transfer yasağı sürecinde sadece antrenmanlara çıkabilmişti. Arda ayrıca A Milli Futbol Takımı ile EURO 2016 Grup Elemeleri'nde 4 resmi karşılaşma ve 2 özel maça çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN