Karpuzu kabuğuyla tüketin! Libidoyu artırıyor, tansiyonu dengeliyor: Ünlü doktor önerdi

Karpuzu kabuğuyla tüketin! Libidoyu artırıyor, tansiyonu dengeliyor: Ünlü doktor önerdi

Karpuzu sevmeyen bile bu faydalarından sonra kabuğuyla birlikte yiyecek! Ünlü doktor faydalarını tek tek sıralayıp önerdi. Libidoyu artırıyor, tansiyonu dengeliyor...

Yaz mevsiminin en sevilen meyvesinin şifası meğer kabuğundaymış. Faydaları saymakla bitmiyor. Cinsel hayattan, bağırsak sağlığına kadar faydası var... Ünlü doktor tek tek saydı.

Sağlıklı beslenme ve doğal takviyeler konusunda önerilerde bulunan Dr. Samet Altunbaş, karpuzun kabuğuyla birlikte tüketilmesinin faydalarını anlattı. Dr. Altunbaş, karpuzun beyaz yeşil kısmında bulunan sitrulin adlı aminoasidin ereksiyon problemlerini azaltabileceğini ve doğal libido artışı sağlayabileceğini belirtti.

KARPUZ KABUĞUNUN FAYDALARI

Dr. Altunbaş verdiği bilgilere göre karpuzu kabuğuyla tüketmenin faydaları şöyle:

  • Dr. Altunbaş, sitrulin aminoasidinin ereksiyon problemlerini azaltma konusunda etkili olduğunu vurguladı. Bu doğal bileşen, kan damarlarını genişleterek kan akışını artırır ve böylece cinsel sağlığı destekler.
  • Karpuz kabuğunda bulunan sitrulin, doğal bir libido artırıcıdır. Düzenli olarak tüketildiğinde, cinsel isteği artırarak doğal bir destek sağlar.
  • Karpuz kabuğundaki bileşenler, kan basıncını dengelemeye yardımcı olur. Dr. Altunbaş, tansiyon problemi yaşayan bireyler için karpuzun kabuğuyla tüketilmesinin faydalı olabileceğini belirtti.
  • Karpuz kabuğundaki sitrulin, kaslara giden oksijen miktarını artırarak egzersiz performansını yükseltir.
  • Bol miktarda lif içeren karpuz kabuğu, bağırsak sağlığını düzenler. Lifli yapısı sayesinde bağırsak hareketlerini artırır ve sindirim sistemini destekler. Ayrıca, erken doymanızı sağlayarak kilo kontrolüne yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN