Bin yıllık diz ağrısını bir gecede bitiren yöntem! İbn-i Sina reçetesini yazmış: Dize sarınca ağrı kalmıyor

Bin yıllık diz ağrısını bir gecede bitiren yöntem! İbn-i Sina reçetesini yazmış: Dize sarınca ağrı kalmıyor

Tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina bin yıllık diz ağrısını bir gecede bitiren yöntemi yıllar öncesinden anlatmış. Öyle ki İbn-i Sina’nın önerdiği bu ürünü dize sarınca ağrı kalmıyor. İşte, çekilmez diz ağrılarından kurtaracak o yöntem…

Doğal yöntemlerin önemini vurgulayan İbn-i Sina, yüzyıllar öncesinden yazdığı reçetelerle hala günümüzde sağlık sorunlarına çare olmaya devam ediyor. Özellikle mutfaklarda sık sık kullandığımız ürünleri öneren İbn-i Sina, çekilmez olan diz ağrıları için yine faydaları saymakla bitmeyen kuyruk yağını önermiştir.

KEMİK DÜZELTEN YAĞ

İbn-i Sina’nın kemik düzelten yağ olarak adlandırdığı kuyruk yağı, eritilip dizlere sürüdüğü zaman inanılmaz etkiler gösteriyor. Yapılan araştırmalar da hayvanlar arasında en sağlıklısının kuyruk yağı olduğunu ortaya koymuştur. Kuyruk yağının içinde bolca omega yağ asitleri, potasyum, kalsiyum ve demir bulunuyor.

ibn-i-sina-diz-agrisina-ne-onermistir-1.jpg

İbn-i Sina da diz ağrısı, eklem sıvısı ve kıkırdak erimesi rahatsızlığı olanlar için kuyruk yağını tavsiye etmiştir.

DİZLERE KUYRUK YAĞI NASIL UYGULANIR?

Kuyruk yağını erittikten sonra ağrıyan dize sürüp bandajla sararak bekletmeniz gerekiyor. Bu yöntem dizde oluşan kasılmaları ve kas ağrılarını ortadan kaldırır. Ayrıca kuyruk yağı, kas ve kemik gelişimine de destek olur.

ibn-i-sina-diz-agrisina-ne-onermistir-2.jpg

Kas yırtılması tedavisinde de kemik erimesini önlemek amacıyla kuyruk yağının tüketilmesi uzmanlarca tavsiye edilmektedir.

Kuyruk yağı aynı zamanda bağışıklığı da destekler. Kuyruk yağındaki omega yağ asitleri vücudu koruyarak hastalıkları önler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN