Paris bombacısı Salah Abdeslam'ın yakalanamadığı ortaya çıktı

Paris bombacısı Salah Abdeslam'ın yakalanamadığı ortaya çıktı

Paris'teki saldırıları düzenleyen IŞİD militanlarından hayatta kalan tek kişi olan Salah Abdeslam'ın, Belçika polisi tarafından yakalananlar listesinde olmadığı öğrenildi.

Paris'teki saldırıları düzenleyen yedi IŞİD militanından hayatta kalan tek kişi olan ve Belçika'nın Fransa sınırı yakınlarında polis tarafından yakalandığı haberleri çıkan Salah Abdeslam'ın hala firari olduğu ortaya çıktı.

Belçika polisi tarafından yapılan ev baskınlarında yakalananların isimlerinden oluşan 16 kişilik listenin içinde Abdeslam'ın adı yer almadı.

Federal savcılık sözcüsü Eric Van Der Sypt, düzenlediği basın toplantısında Abdeslam'ın henüz yakalanamadığını bildirdi.

Paris'i kana bulayan yedi militandan altısı üzerlerindeki bombalı yelekleri patlatarak ölmüş, Salah Abdeslam ise ortadan kaybolmuştu. Abdeslam'ın saldırıdan sonra Belçika'ya kaçtığı tahmin ediliyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN