Kurtulmuş: Çınar'daki terör saldırısı kalleşçe

Kurtulmuş: Çınar'daki terör saldırısı kalleşçe

Diyarbakır Çınar'da emniyet binasını hedef alan terör saldırısını kınayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş saldırıyı kalleşçe olarak değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Diyarbakır'da gece yarısı meydana gelen hain saldırıyı lanetliyorum. Emniyet Amirliği ve emniyet mensuplarının ailelerinin bulunduğu lojmanlara düzenlenen bu terör saldırısı kalleşçedir" ifadesini kullandı.

"Milletimize başsağlığı diliyorum"

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Diyarbakır'da gece yarısı meydana gelen hain saldırıyı lanetlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Emniyet Amirliği ve Emniyet mensuplarının ailelerinin bulunduğu lojmanlara düzenlenen bu terör saldırısı kalleşçedir. Bu hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Hain saldırıda yaralanan ve tedavileri süren yaralı emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN