Sessiz sinemanın ilk kadın yıldızı Kundura Sinema’da

Sessiz sinemanın ilk kadın yıldızı Kundura Sinema’da

Beykoz Kundura’nın restorasyonuyla da etkileyen sineması Kundura Sinema, Mart programında sessiz sinemanın ilk yıldız kadın oyuncusu Asta Nielsen’ın iki filmi restore edilmiş kopyalarıyla ve canlı müzik eşliğinde gösterilecek.

Beykoz Kundura’nın restorasyonuyla da etkileyen sineması Kundura Sinema’nın Mart programında sessiz sinemanın ilk yıldız kadın oyuncusu Asta Nielsen’ın iki filmi restore edilmiş kopyalarıyla ve canlı müzik eşliğinde gösterilecek.

17 Mart Pazar günü gerçekleşecek programda, Nielsen’ı büyük bir yıldız, yapımcı ve aşık rolünde kendinin kurgusal bir versiyonunda izleyeceğimiz ‘Filmlerin Primadonnası’ (The Film Primadonna, 1913) ve oyuncunun kariyerindeki en güçlü performanslarından birini verdiği ‘Düşüş’ (The Decline, 1922) adlı filmler art arda gösterilirken, piyanoda Selen Gülün, basta Alper Yılmaz ve davulda Derin Bayhan’dan oluşan Selen Gülün Trio da filmlere canlı eşlik edecek.

Beykoz Kundura etkinlik biletleri passo’da.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN