İşte vizyona girecek 9 film...

İşte vizyona girecek 9 film...

Bu hafta sinema salonlarında, aksiyondan gerilime, dramdan komediye kadar geniş bir yelpazede yerli ve yabancı yapımlar vizyona giriyor. İşte bu haftanın öne çıkan filmleri...

Bu haftanın film seçenekleri, sinemaseverlere geniş bir yelpazede deneyimler sunacak. Sinema salonlarında bu hafta, aksiyondan gerilime, dramdan komediye dördü yerli, 9 film vizyona girecek.

"MAHŞERİN ÜÇ DELİSİ"

Yönetmen Hüseyin Eleman’ın imzasını taşıyan komedi ve aksiyon türündeki yapım, sosyal fobi, şizofreni ve çoklu kişilik tedavisi gören üç hastanın başından geçen olayları konu alıyor. Başak Daşman, Yüksel Ünal, Okan Koç ve Cezmi Baskın’ın rol aldığı film, özgürlük ve hayatta kalma mücadelesini aksiyon dolu bir şekilde beyaz perdeye taşıyor.

"LAVİNYA"

Gerilim ve dram türündeki "Lavinya", yönetmen Can Varol’un yönettiği bir yerli yapım olarak dikkat çekiyor. Pelin Bölükbaşı, Şahin Sancak ve Çiğdem Aksüt’ün başrollerinde olduğu film, iki kez düşük yapan Elif’in yeniden hamile kalması ve hayatının Can ve Ezgi çiftiyle kesişmesinin ardından gelişen olayları anlatıyor.

"BEN BABAYIM"

Dram türündeki bu yapımda, demir ustası Mahmut’un evlilik çağındaki oğlu Yusuf’u evlendirme çabası ve düğünde yaşananlar ele alınıyor. Murat Uygur’un yönetmenliğini üstlendiği filmde Abdullah Aslan, Bilge Parlak Yiğit ve Metin Keçeci başrollerde.

"HANÇER"

Korku türündeki yerli yapım "Hançer", bir dönemin önemli yazarlarından Doğu’nun dağılan evliliği ve gerileyen kariyeriyle yaşadıklarını konu alıyor. İbrahim Vurmaz ve Kenan Yeşildağ’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, İbrahim Vurmaz, Çağrı Tokalı ve Sancak Bayraktar rol alıyor.

"THE CROW: ÖLÜMSÜZ"

Fantastik, suç ve aksiyon türündeki "The Crow: Ölümsüz", genç aşıklar Eric ve Shelly’nin vahşi bir cinayete kurban gitmelerinin ardından yaşadıklarını ele alıyor. Rupert Sanders’ın yönettiği filmde Bill Skarsgard, FKA Twigs ve Danny Huston rol alıyor.

"GÖZLERİNİ KIRP"

Zoe Kravitz’in yönettiği gizem ve gerilim türündeki film, teknoloji milyarderi Slater King’in bağış toplama gecesinde kokteyl garsonu Frida’yla tanışmasının ardından yaşanan tuhaf olayları işliyor. Başrollerde Channing Tatum, Naomi Ackie ve Adria Arjona yer alıyor.

"THE HUNTED"

Korku ve gerilim türündeki "The Hunted", Güney Sudan’daki iç savaştan kaçan bir grup insanın zengin Avrupalılar tarafından kurtarıldıktan sonra, kendilerini kurtaranların gerçek niyetlerini öğrendiğinde yaşadıklarını konu alıyor. Louis Lagayette’nin yönettiği filmde Lily Banda, Alec Newman ve Kostis Kallivretakis rol alıyor.

"TİLKİ VE TAVŞAN: ORMAN MACERASI"

Animasyon türündeki "Tilki ve Tavşan: Orman Macerası", ormanda ters giden işlerin Tilki ve Tavşan’ın planlarıyla nasıl düzeldiğini anlatıyor. Mascha Halberstad’ın yönettiği film, küçük yaş gruplarındaki izleyicileri hedefliyor.

"RUHLARIN KAÇIŞI"

Japonya yapımı bu animasyon filmi, ünlü yönetmen Hayao Miyazaki’nin imzasını taşıyor. "Ruhların Kaçışı", fantastik bir dünyada geçen etkileyici bir hikaye sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN