Fevzi Tuncay’ın hayatı belgesel oldu: 'Iska' 6 Eylül’de vizyonda

Fevzi Tuncay’ın hayatı belgesel oldu: 'Iska' 6 Eylül’de vizyonda

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Fevzi Tuncay'ın renkli ve dolu dolu geçen hayatı, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 6 Eylül'de vizyona girecek olan "Iska" adlı belgeselle beyaz perdeye taşınıyor.

Beşiktaş'ın efsane kalecisi Fevzi Tuncay'ın hayatını derinden etkileyen bir anı, "Iska" adlı belgesel ile beyaz perdeye taşınıyor. 1999-2000 sezonunda oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçı ve yaşanan o unutulmaz "ıska"nın merkezine alınan belgesel, 6 Eylül'den itibaren sinemalarda olacak.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde büyük ilgi gören ve birçok ülkede ödüllere aday gösterilen "Iska", sadece bir futbol hatasını değil, Fevzi Tuncay'ın hayatını ve psikolojisini nasıl şekillendirdiğini de gözler önüne seriyor.

Mehmet Özdilek, Feyyaz Uçar, Ayhan Akman, Sead Halilagiç gibi futbol dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra birçok gazetecinin de yer aldığı belgesel, olayın farklı yönlerini mercek altına alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN