Dünyanın en hızlı piyanisti İstanbul’a geliyor

Dünyanın en hızlı piyanisti İstanbul’a geliyor

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip piyanist Maksim Mrvica İstanbul’da 3 Mayıs Cuma günü Volkswagen Arena’da konser verecek. Maksim, “Bu haziranda turnem sonlandığında 4 kıtada ve 20 ülkede 100’ün üzerinde konser vermiş olacağım. Benim için çok büyük ve önemli bir turne bu” ifadesini kullandı.

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip klasik - crossover piyanisti olan, 5 milyondan fazla albüm satan Hırvat piyanist Maksim Mrvica İstanbul’da konser verecek.

Volkswagen Arena’da 3 Mayıs’ta vereceği konsere ilişkin AA muhabiri Ömer Faruk Yıldız’a konuşan Maksim, İstanbul’daki konserini birbuçuk sene önce başlayan The Collection turnesi kapsamında vereceğini kaydetti.

Maksim, “Bu haziranda turnem sonlandığında 4 kıtada ve 20 ülkede 100’ün üzerinde konser vermiş olacağım. Benim için çok büyük ve önemli bir turne bu” ifadesini kullandı.

İstanbul konserinin doğum gününe denk geldiğinin de altını çizen sanatçı, “Repertuvar olarak çok önceden provalarını yaptığımız, ışıklandırmalar ve görsel prodüksiyonla uyumlu, hazır bir konseptimiz var. Turne boyunca genellikle bütün konserlerde dizilim aynı oluyor. İstanbul konserimde de sahne konsepti aynı olacak ama konserden sonra doğum günümü kutlayacağız” dedi.

İstanbul konserinde orkestrasıyla birlikte hazırladığı ‘The Collection’ şovunu sunacak ünlü müzisyen, konserde Queen, Coldplay ve John Legend gibi dünyaca tanınmış sanatçıların eserlerini, ayrıca film ve dizi müziklerini de yorumlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN