Joachim Löw: Şoka uğramış durumdayız

Joachim Löw: Şoka uğramış durumdayız

Karşılaşmanın ardından güvenlik gerekçesiyle bir süre stadyumda bekletilen Alman futbolcular ve teknik ekip olayların şokunu yaşıyor.

Fransa - Almanya maçı esnasında stat çevresinde ve Paris'in farklı noktalarında yaşanan terör olayları Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'ü şoka uğratmış durumda.

Maç esnasında intihar bombacısı olduğundan şüphelenilen iki kişi stadyuma girmek istemeyip başarılı olamayınca giriş kapıları önünde yaşanan patlamada üç kişi öldü ve birçok kişi yaralandı.

Ayrıca şehrin faklı noktalarında düzenlenen terör saldırılarında 120'nin üzerinde ölü bulunuyor.

"Hepimiz sarsıldık"

Löw, karşılaşma sonrasında Alman Birinci Televizyon Kanalı ARD'ye yaptığı açıklamada, karşılaşmanın kendisi için arka planda kaldığını belirterek, “Hepimiz sarsıldık ve şoke olduk” ifadesini kullandı.

Alman ekibinin güvenlik sorumlusu Hendrik Grosse Lefert de Fransız makamları, Fransa Futbol Federasyonu ve olay yerinde bulunan Alman güvenlik birimleriyle yakın işbirliği içinde olduklarını dile getirerek, “Oyuncular da olayın bilincinde ve hepsi çok gergin. Durumun daha da tehlikeli hale gelmemesini ümit ediyoruz” diye konuştu.

Karşılaşma öncesinde Almanya Milli Futbol Takımı'nın Paris'te konakladığı otele bomba ihbarı yapılmıştı. Alman kafilesinin kaldığı Molitor Oteli'i boşaltılmış, ihbarın asılsız olduğu anlaşılınca kafile 2 saat sonra otele dönmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN